fbpx

Стартираме две нови групи за народни танци за начинаещи през Февруари 2022 в гр. Варна

Народни танци за начинаещи

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН стартира две нови групи за народни танци за начинаещи през Февруари 2022 в гр. Варна

Ако ви побиват тръпки при звука на гайда, ако магията на българския бит и култура, разказан в стъпки ви удивлява, ако искате да опознаете по-добре своя корен, ако искате да се хващате на хорото без притеснение – тогава вашият Клуб за народни танци в гр. Варна е БЪЛГАРИН

  • Зала 1 – ФУЛМАКС ЦЕНТЪР – Ако сте близо до центъра на гр. Варна, залата ни във Fullmax center ще стартира на 21 Февруари /Понеделник/ от 19:30 часа. и ще танцуваме всеки понеделник и сряда / адрес

  • Зала 2 – БИЗНЕС ЦЕНТЪР 3 МАРТ –  Втората ни зала се намира в кв. Възраждане,  Бизнес център 3 Март и ще стартира на 22 Февруари /Вторник/ от 19:30 часа. и ще танцуваме всеки вторник и четвъртък  / адрес

Как можете да се запишете

 

КЛУБ ЗА НАРОДНИ ТАНЦИ БЪЛГАРИН
Клуб за народни танци БЪЛГАРИН гр. Варна

Когато и да решите да започнете с народни танци, няма да е късно. Направете първата крачка, а ние ще ви покажем цялото хоро.

Обещаваме, че едва за няколко месеца ще се запознаете с основните български хора и ритми. Мисията ни в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН е да съхраним културно-историческото наследство на България и да го предадем на поколенията след нас. 

Ансамбъл БЪЛГАРИН
Ансамбъл БЪЛГАРИН на сцената на пролетното надиграване в Grand Mall Varna

Предимствата на българските народни танци

Социализация

Българските танци са колективно занимание и веднъж, хващайки се на хорото ще срещнете много нови хора със сходни интереси – ще разширите кръга си от познати, приятели и теми за разговор.

Здраве

Ще подобрите мускулния си тонус, равновесие, координация. Ще упражнявате редовно аеробна дейност, полезна за вашето сърдечно и белодробно здраве и ще се грижите са формата си.

Ще се свържете с корена си

Чрез народните танци ще научите много за българските история, бит и култура. Пред вас ще се отвори цяла нова вселена от знание и интереси. Ще опознаете себе си и своя корен.

Ще преборите стреса

Докато танцувате сте ангажирани не само мисловно, физически, но също звуково и слухово. Проблемите от ежедневието нямат шанс да пробият през завладяващия неравноделен ритъм. Това ще подари на съзнанието ви така нужната почивка.

Ще се забавлявате

Много усмивки и положителни емоции са свързани с груповите танцови занимания. Щастието е това, към което всички се стремим. Времето за себе си, вашето здраве и дух са най-големият подарък, който можете да си направите.

Очакваме ви в залата, за да се убедите сами!

Как можете да се запишете:

Повече информация