fbpx

Народни танци за ДЕЦА в гр. Варна

народни таянци за деца в гр. Варна

Нови групи за Народни танци за ДЕЦА в гр. Варна

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН стартира нови групи по народни танци за деца в гр. Варна!

Групите са разделени по възрасти, съответно:

Хореографи Диляна Панева и Стефани Петрова

!!! Записването продължава до края на Октомври !!!

ЗАЛА ФУЛМАКС ЦЕНТЪР

  • ДЕЦА ОТ 4 ДО 6 ГОДИНИ – Всеки Вторник и Петък от 17:30
  • ДЕЦА I – IV КЛАС – Петък 18:30 и Неделя от 17:00

ЗАЛА 3-ТИ МАРТ ЦЕНТЪР /КВ. ВЪЗРАЖДАНЕ/

  • ДЕЦА ОТ 4 ДО 6 ГОДИНИ – Всяка събота и неделя от 16:00
  • ДЕЦА I – IV КЛАС – Всяка събота и неделя от 17:00

За повече информация и записване: 0877 333 273

e- mail: bulgarianensemble@gmail.com

Полезна информация

2 НОВИ ГРУПИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ И ОКТОМВРИ В ЗАЛА 3-ТИ МАРТ ЦЕНТЪР – НАУЧИ ТУК

2 НОВИ ГРУПИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ И ОКТОМВРИ В ЗАЛА ФУЛМАКС ЦЕНТЪР – НАУЧИ ТУК

2 НОВИ ГРУПИ НАРОДНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА

НОВО – НАРОДНИ ТАНЦИ ЗА ДЕЦА С МАМА И ТАТЕ

АНСАМБЪЛ „БЪЛГАРИН“- ЮНОШИ обявява ПРИЕМ на танцьори във възрастова група 14-18 год.

ПРИЕМ НА ТАНЦЬОРИ В Ансамбъл БЪЛГАРИН

 

Facebook: Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

Ако сте съзнателен родител, който иска детето му да ангажира времето си с нещо смислено вместо да е постоянно на екрана, ако искате да расте в среда, в която ценностите са важни и ще срещне много приятели със сходни интереси, то може би народните танци са точното занимание. Помогнете на децата си да направят първата крачка, а ние ще им покажем цялото хоро.

Мисията на БЪЛГАРИН е преди всичко запознаване на децата с българския корен, култура и ценности. В нашия клуб те ще бъдат обучвани от отдадени и компетентни педагози и хореографи, които ще им разкрият истинската магия на народните танци – стъпките и фигурите, които разказват приказки от земята на дедите ни, легенди за юнаци и самодиви, за делниците и за празниците на български народ през вековете.

Със заниманията по народни танци ще подарите на детето си връзка с корена, но и още:

Концентрация Народните танци развиват далеч повече качества от привидното. Невробиолозите твърдят, че заниманията с танци особено когато е свързано с изява на сцена, подготвят много добре мозъка за работа с точни науки. Те развиват концентрацията и умението за наблюдателност.

Креативно мислене  Педиатрите препоръчват да започнете работа по заучаване различни танцови движенията още от ранна детска възраст. Отличен симулатор са игрите „по саме“, например ръченицата, детето може да разгърне фантазията си и да твори в музикалния размер 7/8.

Здраве  Танците като профилактика за простудни заболявания. Докато танцува, работи смесеното дишане. В процеса участват белите дробове и диафрагмата, което е отлична профилактика за астма и настинки;

Математическо мислене  Колкото и да е странно, има пряка връзка между способността за танцуване като физическата активност и математическите способности. Децата, които се занимават с народни танци, сравняват продължителността на звуците, рисуват образи с танцови движения, постоянно обмислят в ума си, което е реална основа за по-добър успех в математиката.

Забавление Децата повече от всичко имат нужда от игра и забавление. Танците доставят истинска наслада и положителни емоции. Танцуващото дете е щастливо дете.

Не всички деца в детската школа към ансамбъл Българин, ще свързват бъдещата си професия с народния танц. Но от детството свикват с публичните изяви: танцуват в ансамбъл на сцена, ходят на фестивали, конкурси  и т.н. Те са самоуверени, обичат да показват уменията си на другите.

За повече информация и записване: 0877 333 273

График на репетиции можете да видите ТУК

 

Зали: гр. Варна

Зала 1 / Централна част – Fullmax center

Зала 2 / кв. Възраждане – Бизнес център 3 Март