fbpx

Нови групи по народни танци за начинаещи в гр. Варна

народни танци за начинаещи в гр. Варна

Нови групи по народни танци НАЧИНАЕЩИ в гр. Варна
Хвани се на хорото!

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН стартира нови групи за народни танци за
начинаещи в гр. Варна!

Записванията се осъществяват в три групи:

1. Начало 5-ти октомври.
Всеки Понеделник и Сряда от 17.30ч. в II-те кули /Варна Тауърс/ с хореограф Полина Цолова
(Поли)

2. Начало 6-ти октомври
Всеки Вторник и Четвъртък от 19.30ч. в II-те кули /Варна Тауърс/ с хореограф Румен Радев

3. Начало 5-ти октомври
Всеки Понеделник и Сряда от 18:30 във Fulmax Center с хореограф Ивайло Иванов

За повече информация: 0877 333 273

Когато и да решите да започнете с народните танци, няма да е късно – Направете първата крачка, а ние ще ви покажем цялото хоро. Отдавна търсите активност, която да не ви е скучна, където да срещнете нови приятели, да поддържате тонуса и доброто си настроени. Не отлагайте важните решения в живота си и се хванете на това хоро! Ако ви побиват тръпки при звука на каба гайда, ако магията на българския бит и култура, разказан в стъпки ви удивлява, ако искате да опознаете по-добре своя корен, ако искате да сте активна част от големи празници и да се хващате на хорото без притеснение – тогава залата ни е точното място за вас. Мисията на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН е да съхраним културно-историческото наследство на България и да го предадем на поколенията след нас. Обещаваме, че едва за няколко месеца ще се запознаете с основните български хора и ритми. Пред вас ще се открият неподозираните предимства на българските танци.

Социализация

Българските танци са колективно занимание и веднъж, хващайки се на хорото ще срещнете много нови хора със сходни интереси – ще разширите кръга си от познати, приятели и теми за разговор.

Здраве

Ще подобрите мускулния си тонус, равновесие, координация. Ще упражнявате редовно аеробна дейност, полезна за вашето сърдечно и белодробно здраве и ще се грижите са формата си.

Ще се свържете с корена си

Чрез народните танци ще научите много за българските история, бит и култура. Пред вас ще се отвори цяла нова вселена от знание и интереси. Ще опознаете себе си и своя корен.

Ще преборите стреса

Докато танцувате сте ангажирани не само мисловно, физически, но също звуково и слухово. Проблемите от ежедневието нямат шанс да пробият през завладяващия неравноделен ритъм. Това ще подари на съзнанието ви така нужната почивка.

Ще се забавлявате

Много смях и положителни емоции са свързани с груповите танцови занимания. Щастието е това, към което всички се стремим.Времето за себе си, вашето здраве и дух са най-голямия подарък, който можете да си направите.

Очакваме ви в залата, за да се убедите сами!