fbpx

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН отпразнува своя първи рожден ден с грандиозно тържество.

1 година Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН гр. Варна празнува 1 година.

Най-верните ни танцьори и приятели отпразнуваха с нас една година, през която въпреки всички трудности успяхме да запазим и увеличихме екипа си с още трима хореографи.

Преподавателите в клуб за народни танци БЪЛГАРИН
Творческият директор, доц. Ивайло Иванов и преподавателите в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

Най-важното, което се случи през тази първа година е, че останахме заедно. Нашата най-голяма гордост за първата ни година е, че открихме Детска школа за народни танци БЪЛГАРИН, а Ансамбъл БЪЛГАРИН и Представителната група на клуба завоюваха своите първи отличия по сцените на България.

Ансамбъл БЪЛГАРИН
Ансамбъл БЪЛГАРИН / Гранд мол Варна.

Заради епидемиологичните мерки не отпразнувахме своя първи рожден ден, на 2-ри февруари, когато станахме на 1 година, а през изминалата събота на 15.05, с малко закъснение, на открито в градината на Тримата мускетари, се проведе дългоочакваното тържество.

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН
Прекрасните момичета от ансамбъл БЪЛГАРИН посрещат първите гости на събитието.

Вечерта премина с много изненади и емоции, а на мегдана се вихриха български народни танци до полунощ. За доброто настроение на празнуващите се погрижи George Dj George. Голямата изненада на вечерта беше Ансамбъл БЪЛГАРИН, които представиха за първи път своя нов танц съвместно с представителната група на клуба, което предизвика истински фурор сред присъстващите на тържеството.

1 ГОДИНА КЛУБ ЗА НАРОДНИ ТАНЦИ БЪЛГАРИН БЪЛГАРИН

Специален гост  на празника бе Марио Егов гл. худ. ръководител на професионален фолклорен ансамбъл “Странджа”, който беше и лектор на Втория семинар за традиционни танци за танцуващите в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН.

Много скоро предстои да бъде открита нова зала на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН. Подробности за денят и местоположението й ще споделим с вас до броени дни.