fbpx

Народни танци за начинаещи – Нови групи от Февруари

народни танци за начинаещи варна

Народни танци за начинаещи от 10 и 22 Февруари в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН стартира нови групи за народни танци за начинаещи в залата ни във ФУЛМАКС Център – гр. Варна

  • От 22 Февруари 2020 год. групата ще танцува всяка събота и неделя от 17:00 часа
  • Все още е възможно за записване и за новата ни група за начинаещи, която стартира на 10 Февруари 2020 год.и ще танцува всеки понеделник и сряда от 17:30 часа

народни танци за начинаещи варна

 

Записване в новите групи за начинаещи

Може да се запишете като се обадите на телефон – 0877 333 273, или ни изпратите имейл – bulgarianensemble@gmail.com, както и на място в залите в определените часове за репетиции.

График на всички групи за начинаещи, средно напреднали и напреднали може да видите ТУК – График репетиции

Адреси на залите и контакти с нас може да видите ТУК – Контакти

Ако ритъмът на българската народна музика е била винаги в сърцето ви?

Ако настръхва кожата ви, когато чуете гайда, ако започвате да потропвате в такт с ритъма, щом забие тъпан, значи българските народни танци са за вас. Не може да бъде спрян поривът в сърцето, когато във всяка клетка на тялото ни вибрира българско ДНК. Направете първата стъпка, а ние ще ви помогнем да научите цялото хоро. Единственото, което е необходимо е да имате желание и постоянство. Два пъти в седмицата по един час е напълно достатъчно за да можете в рамките на една година да знаете наи-популярните български хора, като: Варненски танц, Дайчово хоро, Граовско хоро, Чичово хоро, Добруджанска ръченица, Дунавско хоро, и много други популярни хора от всички етнографски области на България.

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН - гр. Варна
Екипът на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

Различни са причините, които предизвикват желанието ни да започнем да танцуваме!

Веднъж завладяни от магията на българските народни танци, тя остава в сърцата ни завинаги. Много хора танцуват за здраве. Това е бил фитнеса на нашите предци. Днес в забързаното ежедневие, танцуващите използват народните танци, като средство за разпускане и начин за релаксиране, след напрегнатия работен ден. Независимо от вашата възраст, ще се погрижим да намерите ритъмът на своите възможности и да се влюбите в българските народни танци. Преподавателите ни са изключителни професиналисти с академичен опит в предаването на своите знания, на желаещите да танцуват.

Заповядайте в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН и танцувайте с нас. Направете само първата стъпка, а ние ще ви помогнем да научите цялото хоро!

Може да следите фейсбук страница ни – https://fb.com/bulgariandance.bg/