fbpx

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН откри втора зала в гр. Варна

Най-новата група за начинаещи на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН, стартирала на 09.03.2020

На 7 Март отвори врати втората зала на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН, намираща се в Двете кули (Varna Towers) в гр. Варна.

Младият ни клуб за народни танци беше основан само преди месец на 02.02.2020, като за кратко време се превърна в притегателно място за любители на българските народни танци. Първата ни зала във Fullmax center не можа да побере всички желаещи да играят български народни танци. Това доведе до планираното откриване на втората ни зала в Двете кули на 7 Март. На празничното събитие присъстваха близо 200 приятели на българските народни танци и членове на клуба. Кръшни хора се виха на новоизграденият дървен под, който издържа проверката за качество.

На 09. Март стартираха групи за начинаещи и напреднали. График на всички групи можете да видите на официалният ни сайт.

За записване в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

Все още са възможни записвания за новостартиралите ни групи за начинаещи, които се провеждат и в двете ни зали. Всеки желаещ да танцува в Клуб за народни танци БЪЛГАРИН, може да се включи в някоя от настоящите групи за начинаещи, средно напреднали или напреднали.
Може да се запишете като се обадите на телефон – 0877 333 273, или ни изпратите имейл – bulgarianensemble@gmail.com, както и на място в залите в определените часове за репетиции.