fbpx

Благотворителна кампания за Симона от Плевен

Неотдавна ви бяхме споделили за една кауза – на Симона от Плевен. Тя е на 31 години. През 2010 г. чува страшните думи, съдбата я сблъсква с диагнозата множествена склероза и от този момент живота и е борба. От 2017 г. състоянието на Симона се влошава, тя е с телк 95% и придвижване с чужда помощ. Но ето, че се появи искрица надежда, а именно роботизирана рехабилитация и раздвижване с локомат в Авис Медика, село Тученица. Цената за няколко месеца рехабилитация е 27000лв и е непосилна за семейството на Симона.

 

Всички взехме присърце историята и в залите ни бяха поставени кутии за дарения, а заедно с прекрасната Михаела Христова от Фондация „Съвременност и култура“ организирахме редица благотворителни ателиета и работилнички, с които да помогнем каузата за Симона да достигне до повече хора.

 

 

 

 

С помощта на всички танцуващи и приятели на клуб за Народни танци Българин, съвместно с Фондация „Съвременност и култура“ успяхме да съберем общо 2380 лева. Сумата е преведена по дарителската сметка.

 

 

 

Симона има нужда от ежемесечна терапия за това оставяме информация за всички възможни начини, по които можете дадарите средства.

Дарителска сметка :

IBAN: BG16FINV91501317672573

Титуляр: Симона Полинова Цветанова

смс на кратък номер 17 777 с текст: DMS SIMI

Благодарим за подкрепата на всички, които се включиха и продължават да помагат! Всеки човек заслужава пълноценен живот, а обединени можем повече.

Сподели, дари, предай нататък добро!