fbpx

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН открива нова зала в гр. Варна

Зала 3-ти Март

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН открива нова зала за български народни танци в гр. Варна.

Прекрасната новина съобщи лично доц. Ивайло Иванов – Творчески директор на Ансамбъл БЪЛГАРИН и Клуб за народни танци БЪЛГАРИН. 

 

Зала 3-март Клуб за народни танци БЪЛГАРИН
Новата зала на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН в гр. Варна, бул. 3 март

Официалното откриване на залата ще бъде на 06.06.2021 г. от 18:00 часа. Помещението е с размер 200 кв.м и се намира в новият бизнес център “3-ти март”, намиращ се на бул 3-ти март номер 22 Б ет.4. В момента текат финални, довършителни работи по поставянето на подова настилка и климатична инсталация. Сградата разполага със собствен безплатен паркинг, а залата има тераса и чудесна гледка. Просторно и проветливо помещение, което е напълно самостоятелно за нуждите на танцуващите. Залата ще бъде мястото, където ще се провеждат репетиции на групи за начинаещи и напреднали, както и на детската школа за народни танци БЪЛГАРИН.

Клуб за народни танци БЪЛГАРИН в гр. Приморско
Представителната група на Клуб за народни танци БЪЛГАРИН

КНТ БЪЛГАРИН e основан на 02 февруари 2020 г.  с първа зала във Fullmax center. Голям е броят на желаещите да танцуват български народни танци и няколко седмици по-късно, на 7-ми март, се открива втората зала на клуба. Въпреки трудностите и затварянето на залите, заради пандемичните условия, които съпътстваха 2020 г., КНТ БЪЛГАРИН продължава своята дейност. Екипа от преподаватели на клуба вече е от 8 изключителни танцьори и професионалисти. Каним приятелите на българските народни танци и фолклор на откриването на новата ни зала. Заповядайте!